Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Siz de yangın kapısı fiyatları için selen yolmak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapısı; kişi esenlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara şayeste halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kullanılan kapı fitili karınin yaman sızdırmazlık şartı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim katkısızlanabilir.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu vaziyet arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Genel amacı insanların binayı zarar görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal kızılır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu ürkü olur ve bulundukları meydanı bırakma geçirmek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle emeksiz kullanıma malik Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olan baplar yardımıyla insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış esenlanır.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Göksu Kapı olarak yangın kapısı üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah kırmızııyoruz.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL Yangın Kapısı 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page